Den värsta dagen i mitt liv

Sofia vaknade med ett ryck, hon tittade på sin väckarklocka klockan var 08.00. Hon skyndade sig att packa ner sina idrotts kläder och gamla slitna idrotts skor, som hon hade ärvt av sin storebror. Sofia hatar idrott för då måste hon byta om med dom andra tjejerna i klassen och då kommer dom kommentera att hon är tjock.

När hon kom till idrottssalen hade dom redan börjat.

- Sofia du kan hoppa in i det röda laget, sa Per.

Det var innebandy. Nej fan också tänkte Sofia hon är med i samma lag som Amanda..

Det var skittråkigt, men äntligen är det slut. Trevlig helg och glöm inte alla måste duscha, sa Per till klassen.

Sofia tog av sig sina gympakläder och sen började hon sätta på sig sina vanliga kläder…

Van fan håller du på med jävla äckliga gris. Hörde du inte vad Per sa ”alla ska duscha”. Om du inte duschar slänger jag din mobil i toan, sa Amanda med sin elaka röst och nu tittade alla på dom. Nu var Sofia tvungen att duscha.

Skolan hade slutat och Sofia var på väg upp till sitt rum. Hon satte på sin dator och loggade in på msn det var massor av nya medelanden även från många hon inte kännde. Det stog massa saker som jävla hora, jävla fetto, du har inga pattar, fan va ful du är! Det kändes som hjärtat slutat slå. Hon loggade ut hon snabbt och gick in på bdb hon gick in på Amandas bdb det var massa bilder på Sofia när hon bytte om, det var även bilder när hon var naken. Tårarna började forsa ner från kinderna ilskan spred sig hela kroppen. Hon fick en känsla att bara springa ner i köket och hämta en kniv. Springa hem till Amanda och döda henne. Dörren öppnades och mamma kom in.

Men hur är det älskning vad har hänt, sa mamma.

Aaaaammmmaaanndddda, sa Sofia gråtande.

Har Amanda gjort det jag ska ringa hennes mamma med en gång jävla skitunge är hon. Varför har hon gjort det mot dig?

V…et in…t..e.

Sofia grät hela natten hon gick inte till skolan på en hela nästa vecka. Hon vill aldrig gå tillbaka till skolan i sitt hela liv, hon vill bara dö. Plötsligt ringde det på dörren.

Kan du komma ner det är någon som vill träffa dig, sa mamma.

Jag vill inte.

Du måste komma ner det är viktigt.

Okej då om jag måste.

Fötterna kändes tunga det kändes som evigheter att gå ner för trappan. När hon kom ner blev magen som en stor klump. Amanda och hennes föräldrar, rektorn, en polis och någon gubbe som hon inte kände igen var där.

Samtalet slutade lyckat Sofia fick 70. 000 kr av Amanda i skadestånd och hon fick komma till en fosterfamilj och Sofia fick flytta, där fick hon många kompisar. Hon hade aldrig känt sig så här lycklig i hela sitt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0